Make your own free website on Tripod.com

meditasiislam.jpg

kursus/yuran

Home | SOUL POWER | kenali kami | renungan | artikel pilihan | testimonial

 
AWAS! tekanan emosi adalah masalah kesihatan no. 1
BEBAN EMOSI ITU SATU BENTUK VIRUS YANG BOLEH MEMUSNAHKAN MASA DEPAN DENGAN CARA YANG HALUS. RAWATLAH SEGERA MERDEKAKAN FIKIRAN & PERASAAN

 

Kami menyediakan satu program komprehesif yang merangkumi pelbagai modul dalam satu program.  Kami menyajikan program Soul Power yang lengkap untuk anda pelajari dan ianya merangkumi modul seperti di bawah :

A.  KURSUS MEDITASI ISLAM SOUL POWER

Insan itu terdiri dari dua elemen utama iaitu zahir (fizikal) dan batin (rohani). Tubuh manusia terbentuk pada saat bertemunya sel telur dan sel mani yang dipengaruhi oleh energi dari fikiran, perbuatan, makanan dan suhu. Interaksi keempat energi ini akan menghasilkan getaran neutral, positif dan negatif. Getaran ini memberi pengaruh pada badan Jika getaran negatif mendominasi seseorang itu maka kesihatan seseorang itu akan terganggu. Kaedah Meditasi Islam merupakan kaedah membebaskan ikatan atau bebanan emosi dan psikologi dengan pantas tanpa ubat atau terapi yang berpanjangan. Menggabungkan teknik-teknik khusus praktikal dan terbukti berkesan ianya telah terbukti begitu berkesan apabila mereka yang menjalaninya mengalami perubahan emosi yang positif, mengembalikan kekuatan diri serta berjaya dalam hubungan. Kaedah Meditasi Islam yang kami kembangkan sekian lama melalui meditasi alam adalah kaedah termudah, terpantas & praktikal untuk mengembangkan getaran positif agar dapat digunakan untuk pelbagai hajat & penyelesaian pelbagai masalah serta MENJANA KEKUATAN MINDA YANG SEBENAR.

 

Selain kaedah terpantas mencapai tujuan meditasi anda juga ditunjukkan

1.        rahsia kekuatan jiwa (ramai menyangka minda yang perlu kuat tetapi jika jiwa tidak mantap semuanya jadi angan-angan belaka)

2.        rahsia khusyuk dalam beribadah (ramai bersolat, berzikir tetapi hakikatnya tidak kerana waktu itu berfikir macam2)

3.        rahsia hakikat kerezekian (ramai yang mudah mendapat wang tapi tidak memilikinya - cepat habis)

4.        rahsia kehebatan diri (Kehebatan fizikal meliputi tubuh & digunakan utk memenuhi keperluan. Kehebatan jiwa melalui kesedaran & perasaan cinta dengan Allah - tak kenal maka tak cinta, hanya pandai berkata-kata)

 

5.        kaedah asas merawat dengan meditasi. 

( dijamin tiada unsur jin, khadam atau apa jua dampingan kerana ianya berdasarkan Al-Quran & Sunnah dan dibuktikan secara saintifik ) 

B.  KURSUS SOUL POWER

Kenapa anda selalu gagal dalam urusan kehidupan ? Ini kerana 90% dari urusan harian anda melibatkan orang disekeliling anda. Jika anda tidak berkeyakinan serta tidak mampu menguasai mereka, anda PASTI berada dalam kotak kegagalan. PAKSI JIWA adalah suatu rumusan sains neuro dan sains kejiwaan yang mampu mengubah hidup anda dalam masa yang singkat samada dari segi kewangan, pergaulan, rumahtangga, atau apa saja urusan. Telah diiuji dan dibuktikan secara praktikal bukan teori. INGATLAH hina besi kerana karat hina manusia kenana melarat. Benar, wang tidak boleh membeli segalanya tetapi wang adalah punca segala masalah. Kawan sebaik mana pun akan rasa takut jika anda tidak mempunyai wang.  Kursus Soul Power adalah gabungan Meditasi Islam dan Ilmu Paksi Jiwa.  Konsep Soul Power adalah mengukuhkan hubungan dengan Allah swt melalui Meditasi Islam dan memudahkan perjalanan hidup melalui Ilmu Paksi Jiwa.

CORAK KEHIDUPAN ANDA AKAN BERUBAH!!!, kerana anda akan diajar suatu teknik rahsia diri yang PASTI membuat anda berubah kerana anda mampu :

1.        Hidup penuh bersemangat, berkeyakinan tinggi dan fokus

2.        Membuat orang menyukai anda dalam kiraan minit

3.        Mengendalikan/ menguasai/ memprogramkan fikiran sendiri untuk

         Buang tabiat buruk, malas, takut, fobia, stress

         Menanam sikap positif, berjaya dan berani

         Menurunkan berat badan tanpa ubat

4.        Membuka rahsia serta mengupas punca segala permasalahan

5.        Mempengaruhi orang mengikut keinginan kita untuk pelbagai urusan

6.        Mengendalikan/ menguasai/ memprogramkan fikiran orang untuk

o        Urusan perniagaan / jualan / negosiasi

o        Keluarga (anak nakal, malas dll)

o        Pergaulan

6.        Anda PASTI menjadi seorang yang baru dan mempunyai arah hidup

7.        Bebaskan diri anda dari penyakit RM kerana hampir kefakiran itu membawa kekufuran

(***bukan program tenaga dalam, tiada trik tiada supernatural)

JANGKAMASA : sehari ( jam 9.30am hingga 5.30pm)

Siapa perlu hadir :

mereka yang komited untuk mengubah hidup, ahli perniagaan, ibubapa, guru, jurujual, dan ANDA yang inginkan perubahan, minda positif tanpa sikap yang tepat serta teknik canggih tidak mendatang hasil yang diinginkan.

Untuk hasil yang maksima serta berkualiti kami menghadkan bilangan peserta kami seramai 30 peserta. Kami menyediakan pakej yang bersesuaian dengan pihak anda.

 

YURAN KURSUS

KURSUS

INDIVIDU

KUMP KECIL

TERBUKA

TELECLASS

Soul Power

RM750

RM650

rujuk iklan

RM300

 

 

 

 

 

 

 

CARA PEMBAYARAN

anda perlu melakukan bayaran pendaftaran sebanyak RM100 (kursus selain teleclass) dan bakinya pada hari kursus.  Untuk teleclass bayaran penuh perlu dilakukan.

TELEFON SEKARANG

JADIKAN IMPIAN ANDA SATU KENYATAAN


016-909 7211 

jiwa mantap, minda hebat, hasil cemerlang
   great soul, great mind, great result