Make your own free website on Tripod.com

meditasiislam.jpg

rumusan sirrulhaq

Home | SOUL POWER | kenali kami | renungan | artikel pilihan | testimonial

Abacus

 
jadilah seorang yang bijak dalam membuat keputusan.  setiap perkara mempunyai nilainya.  dengan mengetahui nilainya anda dapat mencipta kejayaan dengan mudah kerana dapat mengelak dari berlakunya kesilapan. kini anda dapat memperbaiki atau mengubah nama dalam perniagaan atau kehidupan agar keuntungan serta pola energi positif sentiasa bersama anda. anda juga mampu mencipta kejayaan dalam hidup kerana setiap kali tindakan yang diambil bersamaan dengan pola energi positif anda dan alam.

 


Hanya dengan nama banyak rahsia yang mungkin terbongkar. Bagi mereka yang tidak mengetahui nama mungkin tiada membawa kesan dalam hidup tetapi sebenarnya nama memainkan peranan penting kerana nama yang tidak seimbang dengan tubuh akan memberi impak negatif kepada empunya diri. Kadangkala bisnes yang merudum berkait rapat dengan keseimbangan nama yang tidak sesuai dengan pemilik perniagaan. Pada zaman dahulu, mereka lebih berjaya meletakkan melayu di mata dunia kerana setiap keputusan diimbangi dengan ilmu falak. Ianya sering menjadi satu sandaran dalam membuat keputusan. Dengan menggunakan kaedah ilmu rumusan yang diperolehi ketika bermeditasi (rumusan sirrulhaq) serta ilmu numerology anda akan dapat menggunakannya sebagai satu landasan untuk membuat keputusan. Rumusan Sirrulhaq merupakan ilmu pengetahuan keseimbangan nilai alam terhadap individu. Ianya satu kod rahsia universal yang dapat membantu seseorang itu dalam menilai keputusan yang bakal dibuat serta pelbagai peristiwa yang berkaitan dengannya. Ramai juga yang begitu berbakat dalam perniagaan tetapi gagal. Inilah yang perlu anda tahu sebelum memulakan sesuatu pekerjaan atau perniagaan. Antara yang bakal anda ketahui ialah


 1. keseimbangan nama (nama sendir i/ nama perniagaan / nama orang lain)

 2. elemen tubuh & permasalahanya

 3. waktu yang sesuai melakukan sesuatu perkara

 4. waktu lemah

 5. hari kuat

 6. hari lemah

 7. nombor keuntungan

 8. nombor kerugian

 9. mengenal watak diri sendiri / orang lain / rakan niaga

 10. mengenal potensi diri sendiri / orang lain

 11. mengenal kelemahan diri / orang lain

 12. melihat penyakit tersirat

 13. kerjaya / bisnes yang sesuai

 14. penghalang diri

 15. jalan penyelesaian


tiada guna jika anda hanya tahu tentang kekuatan atau kelemahan tanpa mengetahui jalan penyelesaian serta jalan pintas menuju kejayaan. Kami akan mengupas satu persatu jalan yang perlu anda rentasi dalam menuju kemakmuran hidup. Perlu diingat ianya hanya satu jambatan motivasi kerana kami tidak melakukan tilikan masa depan. Pelaburan untuk membuka kupasan diri melalui kaedah ini ialah RM150.00 sahaja untuk pakej diri sendiri. Terdapat beberapa pakej kupasan nilai yang boleh dipilih bersesuaian kehendak anda. Insya Allah anda kan lebih berjaya kerana anda mampu membuat keputusan yang bijak dalam kehidupan. Anda juga dapat menilai seseorang itu sebelum memulakan hubungan bisnes / cinta agar dapat menghindarkan diri dari kerugian / kekecewaan.

 


BAGI MEREKA YANG BERMINAT UNTUK MEMPELAJARI RUMUSAN SIRRULHAQ SILA HUBUNGI DR. AZHAR UNTUK KETERANGAN LANJUT. 

YURAN KURSUS : RM450.00

hanya untuk peserta soul power sahaja


 


 

Enter supporting content here