meditasiislam.jpg

testimonial
Home | SOUL POWER | kenali kami | renungan | artikel pilihan | testimonial

 
 

wang ringgit BUKAN ukuran kedamaian jiwa

Testimonial 1 : ( Puan Siti Rabiah)

Saya adalah salah seorang ejen jualan secara langsung. Saya sering mengikuti kursus demi meningkatkan mutu kerjaya saya dalam bidang ini, pelbagai kursus seperti kursus penggunaan sub conscious mind saya lalui. Namun peningkatannya hanyalah sedikit. Segalanya berubah setelah saya menjalani kursus yang dianjurkan oleh Dr Azhar. Kini saya dapat menggunakan kehebatan diri saya dan teknik-teknik yang diajar untuk berjaya dalam bidang perniagaan saya dan memperolehi pendapatan lima angka. Kini saya memiliki rumah hasil perniagaan saya serta kereta dalam masa 7 bulan .


Testimonial 2: ( Encik Badarudin Abdul Halim )

Syabas saya ucapkan kerana program yang dianjurkan mengubah ciri keperibadiaan yang selama ini menjadi halangan dalam kerjaya saya. Dahulunya saya seorang yang panas baran , tiada keyakinan diri dan was-was . Namun setelah seminggu perubahan mendadak terhadap diri saya. Semua orang disekeliling saya berasa senang dengan saya .


Testimonial 3: ( Puan Nik )

Sebagai isteri kedua saya sering diabaikan. Pelbagai rawatan dan kaedah yang saya lalui , beribu-ribu wang saya habis . Amat mengejutkan setelah 10 hari mengikut seperti apa yang diarahkan saya melihat perubahan watak positif suami saya dan kini saya bahagia .


Testimonial 4: ( Encik Samsul )

Di dalam kehidupan kota saya terpaksa kerja lebih masa kerana menampung beban keluarga yang tinggi. Fikiran saya buntu dan terus menerus dengan kehidupan seharian sebegini. Saya dinasihatkan oleh kawan saya agar mengikuti kursus ini dan setelah mengikuti kursus ini dalam masa seminggu saya ditawarkan kenaikan pangkat ‘double promotion’. Amat mengejutkan dan saya amat bersyukur kepada Allah swt.


Testimonial 5 ( Puan Kalsom)

Tiap- tiap bulan saya terpaksa berbelanja besar dalam menampung kos rawatan saya. Saya menghidapi penyakit migrain yang teruk dan memerlukan suntikan .Saya telah mencuba kaedah metafizik tetapi malangnya tiada perubahan .Setelah bermeditasi pada bulan yang pertama sakit saya berkurangan dan kini telah 2 tahun sakit saya tidak mengalami sakit migraine.

Testimonial 6 ( En. Mohd Amin)

Saya mempunyai sakit saka yang menjadi penghalang kerjaya saya. setiap pekerjaan yang saya lakukan akan terhalang dengan pelbagai cara.  Formula  meditasi Islam telah membebaskan saya dari masalah yang membelenggu saya selama 23 tahun.  Saya juga kini merasai kelazatan beribadah.

 
jiwa mantap, minda hebat, hasil cemerlang
   great soul, great mind, great result